Confinar la corona

0
340

Fa cinc dies que estem tancats a casa i la corona ha passat a ser la principal font de preocupació. La del virus i la borbònica. Les dues sembla que generen greus afectacions a les nostres vides i comporten problemes greus per a l’economia. Una en forma de pandèmia i d’aturada de l’activitat econòmica. L’altra, de corrupció.

Fa una setmana que el Covid-19 forma part de l’única dieta informativa que es consumeix a casa. El consum de curses de F1 i de dibuixos animats són les dues úniques alternatives a imatges del virus, estudis sobre el virus, informació sobre el virus, acudits sobre el virus i converses sobre el virus.

El teletreball ha entrat en les nostres vides de manera obligada i hem descobert que el presencialisme laboral no és necessari. Hem canviat d’hàbits sense temps de digerir-ho. Es troba a faltar una mica la relació humana a la màquina del cafè, però també s’agraeix perdre de vista gent tòxica que pots silenciar i deixar de veure. Tot té la seva part bona.

Només una alta corona destorba les converses sobre la pandèmia global que ens afecta, la corrupció del rei emèrit, Joan Carles de Borbó. Una corrupció de tal magnitud que fins i tot el seu fill s’ha vist obligat a trencar amb el pare per evitar sortir-ne més esquitxat.

Fa un any diu que se’n va adonar, però en lloc de denunciar-ho, va anar al notari. Ara que l’han enxampat ha tret la renúncia que va fer fa un any però que no va fer pública. Tampoc va denunciar-ho davant un jutge.

Superarem el coronavirus però difícilment trobarem una solució que ens deixin aplicar de manera clara i diàfana per acabar amb aquesta monarquia corrupta amb consanguinitat. Cal acabar amb els virus coronats, cal confinar la corona i aplicar-los quarantena. Contra el Covid-19 potser es troba una vacuna, contra el virus borbònic fa temps que Espanya no troba vacuna.

FER UN COMENTARI