Les cooperatives Nou Verd i Nou Set assumiran la gestió del Centre d’Acollida d’Animals

0
1404
El president de Nou Verd, Xavier Vallès, la presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf, Rosa Huguet, i el vicepresident de la Mancomunitat, Cisco de la Cruz, durant la signatura del nou contracte.

La UTE formada per les cooperatives d’iniciativa social Nou Verd i Nou Set gestionarà, a partir de l’1 d’abril, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) de la Mancomunitat Penedès Garraf. Les dues entitats han fet efectiva la signatura del nou contracte gestió per un import de 358.227 euros anuals i un període de dos anys.

El nou contracte amplia el personal dedicat a les tasques de recollida i manteniment d’animals i renova part de la flota de vehicles que s’utilitzen per a la recollida i transport de gossos i gats. La proposta també incorpora accions per augmentar la tinença responsable i la promoció de l’adopció.

“Aquest contracte és un punt d’inflexió en la gestió d’aquest servei, ja que a més d’optimitzar els recursos incorpora el valor de la inserció de personal en risc d’exclusió social”, ha destacat el vicepresident de la Mancomunitat, Cisco de la Cruz.

Per la seva banda, el president de Nou Verd, Xavier Vallès, ha explicat l’aposta de la cooperativa per incorporar al CAAD un programa de formació i inserció laboral per a persones en situació de dificultats que aprofita les oportunitats de treball relacional i terapèutic entre els animals i els col·lectius vulnerables amb qui habitualment treballen.

FER UN COMENTARI