CONTINGUT PATROCINAT PER AMETLLER ORIGEN

Al nostre país hi ha aproximadament 4.000 malalts d’ELA i cada dia tres persones en són diagnosticades i tres persones moren a causa d’aquesta malaltia minoritària. Amb l’objectiu de donar visibilitat i recaptar fons per l’ELA, des d’Ametller Origen hem posat en marxa el projecte ‘Cuina solidària’, de la mà de cinc reconeguts xefs –Albert Adrià, Ada Parellada, Joan Roca, Carme Ruscalleda i Nandu Jubany–, i cinc esportistes, –Aitana Bonmatí, Ona Carbonell, Alex Corretja, Alèxia Putellas i Juan Carlos Unzué.

Cinc xefs, cinc esportistes, cinc plats i un objectiu comú

El projecte ‘Cuina Solidària’ tindrà una duració d’un any, i des d’Ametller Origen cuinarem el plat preferit de cada esportista seguint la recepta del xef. Cada plat es posarà a la venda a les 120 botigues físiques i també a la seva botiga online i el 100% dels beneficis de cada plat es destinarà a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls, fundada l’any 2005 a Calella, que treballa per contribuir a la millora de la qualitat de vida dels pacients i així com dels seus familiars, donant-los suport i acompanyant-los.

El tret de sortida de ‘Cuina solidària’ l’ha donat el plat preferit de Juan Carlos Unzué, uns pebrots del piquillo amb brandada de bacallà, una recepta que combina els pebrots típics de Navarra amb la brandada de Catalunya, amb la recepta que ha preparat el xef Nandu Jubany, i que ja està disponible a totes les nostres botigues. Completen aquest calendari gastronòmic l’Àlex Corretja i la Carme Ruscalleda, amb un arròs amb vegetals de temporada durant els mesos de setembre i octubre; l’Alèxia Putellas i el Joan Roca, amb un saltat de bolets durant els mesos de novembre i desembre; l’Ona Carbonell i l’Ada Parellada amb uns nyoquis de sípia i calamars a principis d’any, concretament entre gener i febrer 2023, i  finalment serà el torn de l’Aitana Bonmatí i l’Albert Adrià amb uns rigatoni amb pesto i parmesà durant els mesos de març i abril.

FER UN COMENTARI