David Alquézar, alcalde de Tous, nou delegat del govern al Penedès

0
291

El nou delegat del govern a la vegueria Penedès és David Alquézar, l’alcalde de Sant Martí de Tous que substitiueix el fins ara delegat i alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull.

David Alquézar ha exercit d’enginyer municipal de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès fins a l’actualitat. És militant d’Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2007, ha estat responsable de la sectorial de política municipal d’ERC Anoia. El nou delegat del govern haurà de fer front a les demandes del territori perquè es faci efectiu, d’una vegada per totes, el desplegament de tots els serveis territorials de la Generalitat a la vegueria.

El Consell Executiu ha nomenat aquest dimarts els 8 delegats territorials. L’exdiputat al Parlament i actual membre de la direcció de JxCat, Antoni Morral, és el delegat de la Generalitat a Barcelona; l’exconseller d’Acció Exterior, Bernat Solé, ocupa la representació del Govern a Lleida; mentre que la diputada de JxCat Teresa Pallarès és la delegada a Tarragona. Els altres nomenaments són Ricard Pérez, a Alt Pirineu i Aran; Rosa Vestit, a la Catalunya Central; Laia Cañigueral, exdiputada d’ERC al Congrés, a Girona; David Alquézar, al Penedès; i Albert Salvadó, a les Terres de l’Ebre.

 

FER UN COMENTARI