El Banc Sabadell Vijazz, que el proper mes de juliol celebrarà la seva onzena edició, ha presentat el nou director artístic del festival. Es tracta de Pere Pons, tot un referent del món del jazz català. Des del 2012 és director artístic del Jamboree Jazz Club, una de les sales de jazz més famoses de Barcelona, així com del San Miguel Mas i Mas Festival. Ha treballar com a periodista cultural en diversos mitjans de comunicació catalans, va fundar i dirigir la revista Jaç, del grup Enderrock, i ha estat president de l’Associació de Festivals de Jazz de Catalunya.

Pere Pons, doncs, agafarà el relleu de Carles Ocaña, que el passat mes de desembre va anunciar la seva dimissió després d’una dècada al capdavant de la direcció artística, argumentant diferències amb l’organització.

Amb aquesta nova direcció, l’Acadèmia Tastavins, organitzadora del Vijazz, busca que el festival vagi més enllà i es consolidi com una cita de referència en l’àmbit estatal i europeu. Des de fa uns anys, ja s’ha fet un nom a escala catalana i s’ha consolidat dins del circuit del jazz estatal. El repte d’ara és fer un pas més i traspassar terres catalanes i estatals.

Novetats víniques

Les novetats de l’onzena edició del festival no s’acaben en el terreny musical. Des de Tastavins també s’ha anunciat que es vol fer un pas més en el camp vínic. En concret s’està treballant en dos espais nous: un dedicat a la presentació de productes i un espai enfocat al públic jove. Se sumaran així als tres espais estrenats l’any passat: el Lounge Vallformosa Cava, l’Espai Cava del claustre de Sant Francesc i la zona de Food Tracks.

1 COMENTARI

  1. No está mal , ahora podrá llevar a sus amiguitos como siempre hace el Sr. Pons y así controlar y decidir quien tiene que tocar y quien no ” por mis collons”….

FER UN COMENTARI