Dos hortonencs fan el cim del Mont Blanc

0
1695

Dos membres del CE Korretonencs, els hortonencs Ricard Bel (47 anys) i Marc Planas (43 anys), van fer el 4 de juliol el cim del Mont Blanc, de 4.810 metres, el més emblemàtic dels Alps i el més alt de la Unió Europea.

Van iniciar l’expedició juntament amb el també Korretonenc David València (que no va fer el cim) l’1 de juliol des de Chamonix (França). Els dies 2 i 3 van aclimatar-se en els refugis de Nid d’Aigle, a 2.412 metres, i de Tete Rousse, a 3.165 metres, i van iniciar el repte el 4 de juliol a les 2 de la matinada. Van finalitzar l’ascens a les 9 del matí i van tornar a Sant Llorenç l’endemà. La setmana abans del repte, els tres esportistes havien passat la nit al Puigmal per a començar a habituar el cos a estar en alçada.

L’expedició al Mont Blanc va ser una idea de la dona de València per celebrar els seus 40 anys. També van aprofitar la sortida per fer un llarg trekking fins a la Mer de Glace, una glacera del massís de Mont Blanc de més de 7 quilòmetres de llargada i d’uns 200 m de profunditat.

FER UN COMENTARI