El 7è Festival Hivernacle duplica el nombre de concerts

0
800
El cartell del Festival Hivernacle d'enguany. // FOTO: BRAVE COAST

El Festival Hivernacle, projecte que impulsen des del segell Brave Coast, arribarà el març d’aquest any a la seva setena edició. El festival, ja consolidat i que ha estat considerat com un dels millors festivals musicals d’hivern catalans per Catalunya Ràdio, ha decidit apostar per algunes novetats amb l’objectiu d’arribar a encara més públic: aquest any hi haurà el doble de propostes que al 2019, algunes de les actuacions seran gratuïtes i també es pensarà més en el públic familiar.

La setena edició del festival se celebrarà durant el mes de març en diversos espais de Vilafranca, però aquest divendres el Teatre Cal Bolet ja n’acollirà un tast: el concert de presentació amb El Petit de Cal Eril, els joves Kids from Mars i els DJs de la casa.

El cartell d’aquesta edició el completen, com de costum, els tallers Petits Tafaners perquè els més joves experimentin amb la música electrònica, i també Transgress DJ, el grup penedesenc Intana, la ex Cálido Home Anna Andreu, Pau Vallvé, Steven Munar & The Miracle Band, Carles Ribot i els anglesos Ivan Campo.

Per a les entrades i tota la informació cal consultar la pàgina web hivernacle.bravecoast.net.

FER UN COMENTARI