Tot i que les dades d’assistència al Cavatast encara trigaran unes setmanes a fer-se públiques, des de l’organització se n’ha avançat alguna. En la seva vint-i-dosena edició, la valoració general dels assistents ha estat de 9 sobre 10 i un 97% mostren la seva intenció de repetir en els pròxims anys.

Pel que fa a la procedència del públic, més de la meitat dels assistents són de la província de Barcelona, tot i que augmenta també el públic local (27%). A més, la presència de públic internacional creix de manera notable en aquest Cavatast. A partir de les valoracions recollides per l’empresa d’opinió pública The Whatsons, el perfil del visitant continua sent majoritàriament femení (57% dones i 43% homes), i enguany ha augmentat el públic d’entre 45 i 54 anys i també s’ha detectat un augment entre els assistents menors de 30 anys.

Els visitants del Cavatast, celebrat el cap de setmana passat, van augmentar la  intenció de despesa dels visitants, que en termes generals se situa per sobre dels 60 euros per persona. Això explica l’increment del 5,5% de les vendes a la botiga del Cavatast, que enguany ha assolit les 1.800 ampolles venudes.

FER UN COMENTARI