El Centre de Llorenç obre un Verkami per equipar la sala gran

0
234

El Centre de Llorenç ha obert un Verkami per recaptar fons per equipar la sala gran del centre i dotar-la de totes les eines necessàries per al seu bon funcionament: equip de sonorització, d’il·luminació, condicionament de l’escenari i climatització.

Aquesta campanya de micromecenatge durarà 40 dies i l’objectiu que la junta del centre s’ha fixat és assolir els 20.000 euros. Per poder aconseguir aquesta xifra des d’El Centre s’ha començat una campanya de difusió per implicar donants més enllà dels socis de l’entitat. “Convidem els simpatitzants i amics de l’entitat, a les empreses locals i comarcals, a la gent de l’associacionisme en general a implicar-se en el projecte d’El Centre i, doncs, a convertir-se en mecenes de l’entitat”, diuen.

Les donacions s’han de fer a través de la plataforma www.verkami.com; l’aportació mínima és de 22 euros i com a agraïment s’obsequia el donant amb una bossa de roba amb el lema “Gent petita en llocs petits fan coses grans”. També es poden fer aportacions per 30, 40, 50, 55, 60 i 70 i 160, 250, 300, 400, 450, 500 o 1.000 euros. Les entitats poden també fer una donació de 100 euros i el seu nom apareixerà publicat a un quadre d’agraïments situat al vestíbul de l’entitat.

El Centre de Llorenç del Penedès és una entitat cultural i recreativa que és un referent a la comarca i enguany ha complert 130 anys. Justament, el diumenge 15 es va inaugurar la nova seu.

 

 

FER UN COMENTARI