El CP Calafell guanya el derbi amb el Noia (5-6) i segueix segon a l’OK Lliga

0
149

El Parlem CP Calafell es va endur el derbi penedesenc de l’OK Lliga d’hoquei patins disputat diumenge a la tarda al pavelló de l’Ateneu, per 5-6, davant del CE Noia Freixenet. Un partit molt igualat, amb alternances en el marcador i que hauria pogut caure de qualsevol dels dos costats.

Els de Sant Sadurní van ser els primers de colpejar un matx en què es van veure onze gols. Al minut i mig ja guanyaven per 2-0, amb gols d’Aleix Esteller i Martí Gabarró de penal. El Calafell, amb un Ferran López a la banqueta que coneix molt bé l’equip del Noia, es va refer amb dos gols de Sergi Miras (el primer al contraatac, el segon de penal), però Jordi Bargalló de seguida va tornar a posar per davant el Noia. Només s’havien jugat 7 minuts i ja s’havien vist cinc gols. El tercer de Miras arribaria també de penal. Encara n’hi hauria més. Tan sols treure del centre de la pista, es va repetir l’acció anterior i Toni Salvadó va marcar el quart pel Noia. Martí Casas restabliria al cap de poc l’empat, ara a 4, de falta directa, i així s’arribaria a la mitja part.

A la segona no hi hauria tants gols i seria el Calafell qui de seguida es posaria per davant, amb gol primer de Jordi Ferrer, i tot seguit de Martí Casas en jugada individual. Era el 4-6, quedava quasi tota la segona part d’un partit trepidant, però els locals ja només podrien transformar una ocasió del seu setge a la porteria calafellenca, de la mà d’Adrià Ballart.