El CP Vilanova masculí baixa a categories catalanes, 22 anys després

0
445
Jordi Costa va agafar les regnes de l'equip abans de Nadal (foto: CP Vilanova).

El CP Vilanova va perdre dissabte la categoria en caure per 5 a 0 a la pista de l’Olot. Els vilanovins han perdut matemàticament la categoria de plata de l’hoquei estatal a manca de quatre jornades per acabar la lliga, ja que en 18 jornades tan sols han sumat sis punts, amb una victòria, tres empats i 14 derrotes. En tota la segona volta no ha sumat cap punt, per ara. És penúltim, a catorze punts dels tres immediats equips de la classificació. 22 anys després, els de la capital del Garraf tornaran a jugar en una categoria d’àmbit català.

També l’equip femení del CP Vilanova, que jugar a l’OK Lliga, es troba en situació delicada, penúltim a manca de set jornades per acabar, amb set punts sumats, a quatre del tercer per la cua i a sis del quart. Diumenge va perdre per 1 a 10 davant del Palau de Plegamans, després de quatre partits seguits perduts per 4 a 5. No puntua des del 29 de gener, quan va guanyar per 6 a 1 al Girona CH, cuer. Dissabte se les heurà amb el CP Las Rozas, a domicili, en un partit clau ja que és l’equip que més proper a la classificació.

La resta d’equips elit de l’hoquei penedesenc han tingut un bon cap de setmana. El CE Noia Freixenet treia un punt de la pista de l’Alcoi (5-5), en un partit igualat amb alternances en el marcador. Els de Sant Sadurní consoliden la tercera posició. El Parlem CP Calafell jugarà contra el Voltregà dimecres.

A l’OK Plata Nord, el CE Vendrell guanyava a la difícil pista del Lloret (3-4) i és tercer, empatat a punts amb el segon, posició que li donaria accés al play off d’ascens. Va ser una victòria agònica ja que, després de posar-se per davant 0-2, a dos minuts pel final li havien remuntat el marcador (3-2) i Ricard Pintado va donar la volta al marcador amb gols a manca d’ubn minut i de dos segons per acabar.

I a l’OK Plata Sud, a manca de quatre partits, el CP Vilafranca Capital del Vi també és tercer, empatat amb el segon, després de superar el Raspeig per 6 a 1.