El darrer Temporada de l’any del Vendrell, amb una programació 100% KM 0

0
135

La programació del Temporada de tardor es reprèn després d’haver quedat suspesa al març, ara amb mesures sanitàries excepcionals. En total s’han previst nou espectacles per als propers mesos, repartits, entre el Teatre Àngel Guimerà, l’Auditori Pau Casals i l’Auditori del Tívoli, i totes les formacions són  de proximitat. Com que els aforaments seran reduïts, TV El Vendrell oferirà posteriorment els espectacles en diferit. Totes les entrades seran numerades amb reserva prèvia i al preu únic de cinc euros, excepte el concert de música de gralles, que serà gratuït, tot i que amb reserva prèvia.

Concert amb sis grups de gralles

El primer espectacle serà el 3 d’octubre i anirà a càrrec de la Companyia Flamenca Beatriz Higueras, que presenta “Flamencolife”, que uneix dansa flamenca i poesia. El segon serà un concert de gralles (9 d’octubre) dedicat a Jaume Vallès “Moliner”, amb l’actuació de diversos grups vendrellencs (Tocats de Canya, Les Gralles del Baix Penedès, Els Mosquits, Els Aixarts, Els Grallers de l’Aram) i un grup barceloní com a convidat, Els Quatrevents. La programació seguirà amb el Grup de Teatre de la Lira Vendrellenca i la seva obra “Càsting” (dia 17) i amb el concert de l’Orquestra Camerata XXI (dia 24), que interpretarà peces de Pau Casals, Rossini i Xostakóvitx.

Ja al novembre (dia 7), el trio de la vendrellenca Nerea Bassart omplirà de música l’Auditori Pau Casals, en una formació creada expressament per a la programació del Temporada. Els dies 13 i 14 el Festival Festival en Veu Alta portarà dos espectacles al Teatre Àngel Guimerà: “Ocaña, reina de las Ramblas”, de Marc Rosich, i “Autoretrato de un joven capitalista español”, d’Alberto San Juan. I el 21 de novembre es farà el concert “Banda KM 0”, de músics vendrellencs reunits per a aquesta ocasió especia. El Temporada de 2020 es clourà el 12 de desembre amb “Almenys no és Nadal”, del Grup de Teatre Inestable del Vendrell.

Així mateix, el Temporada incorpora quatre concerts d’orgue programats pels Amics de l’Orgue, així com la commemoració dels deu anys de la benedicció de l’orgue de l’Església Parroquial del Vendrell el 21 d’octubre.

El Temporada de tardor també incorpora la programació de l’Orgue del Vendrell, que inclou quatre concerts i també un acte especial. I és que el 21 d’octubre es farà la commemoració dels 10 anys de la benedicció de l’Orgue.

FER UN COMENTARI