El feminicidi de la Granada va ser comès per l’exparella de la víctima

0
643

Els Mossos d’Esquadra han conclòs que a la dona apareguda assassinada al març a la Granada la va matar la seva exparella, un home de 51 anys, i no el seu germà com apuntaven les primeres hipòtesis.

El cadàver de la dona, veïna de Sant Sadurní, va aparèixer esquarterat en un contenidor de la Granada, i inicialment la investigació es va focalitzar en el seu germà. L’home, de 45 anys i veí de Vilafranca, va ser arrestat i empresonat per la confusió mostrada a les seves declaracions davant la policia. Així i tot, la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra va mantenir oberta la causa i finalment han determinat que el presumpte autor de la mort va ser l’exparella de la dona, que van detenir el passat 27 d’abril. El jutge en va decretar l’ingrés a presó, segons ha informat aquest dimecres el cos policial.

La policia va arrestar inicialment el germà pel seu comportament els dies abans de l’aparició del cos, i també el mateix dia en què els Mossos van trobar el cadàver. Primer l’home va anar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Vilafranca del Penedès per denunciar que havia perdut una documentació. Durant l’estada a les dependències policials, va mostrar un relat confús i va acabar fent referències a la seva germana, que feia dies que no veia.

Al cap d’uns dies, el 4 de març, va tornar a comissaria per denunciar-ne la desaparició, i va explicar que havia estat a casa d’ella per donar de menjar a un gos. Va dir que havia trobat l’animal mort i que l’havia llençat a un contenidor de la Granada. Els agents van desplaçar-se fins el contenidor i van constatar que les restes de dins eren humanes, no d’un gos. Davant les contradiccions, l’home va quedar detingut i va ingressar a presó, i a dia d’avui continua empresonat perquè no es descarta la seva implicació en els fets.

La causa s’ha mantingut sota secret de sumari fins ara.

___

Si pateixes o creus que algú del teu entorn pot estar patint violència masclista, a Catalunya disposes de la línia d’atenció 24h gratuïta i confidencial 900 900 120.

També pots contactar al 016.

FER UN COMENTARI