El Fes+ Chapeau es planteja abandonar Sant Pere de Ribes

0
283

El festival Re-evoluciona, ideat i promogut per l’entitat ribetana Fes+Chapeau, es farà, finalment, a Sitges entre el 17 i 19 de juliol. El Fes+Chapeau va comunicar a principis d’abril que posposava l’edició del festival amb el mateix nom  fins al 2021. Unes setmanes més tard anunciava la seva intenció de fer, per a primers de maig, un festival d’arts escèniques itinerant perquè tots els ribetans puguessin gaudir-ne des dels balcons. La proposta, però, estava subjectq a la col·laboració econòmica de l’Ajuntament. “L’Ajuntament ens va oferir una quantitat irrisòria per tirar endavant el festival com l’havíem ideat, per això hem estat en contacte amb diferents ajuntaments del país per poder-lo fer”, explica Isaac Domínguez, director del Fes+.

L’Ajuntament de Sitges va rebre la proposta molt positivament i finalment el festival se celebrarà en aquesta vila, en dos emplaçaments a l’aire lliure: l’Hort de Can Falç i La Fragata. “Serà el primer festival presencial al carrer en ple postconfinament”, anuncia Domínguez. El cartell el formen vuit espectacles encapçalats per Clara Peya, Gerard Quintana i Xarim Aresté, Madam Gaüc, Laia Santanach i Kolektiv Lapso Cirk.

Es plantegen abandonar Ribes
Isaac Domínguez reivindica que la Carpa Revolució, l’emblema del Fes+, és reconeguda com a Centre de Creació de Catalunya, però se senten menystinguts per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes: “Si l’Ajuntament del nostre poble no entén que té un centre de creació, obrim la porta a traslladar la carpa a altres municipis”, diu.

FER UN COMENTARI