El Mercat del Cava i la Tapa de les Roquetes complirà deu anys

0
1341

Els dies 20 i 21 d’octubre tindrà lloc la desena edició del Mercat del Cava i la Tapa a les Roquetes. Durant dos dies, petits i mitjans productors de cava locals, del Garraf i de tota la vegueria Penedès; representants del sector gastronòmic local i elaboradors d’embotits, formatges o mel, entre altres, donaran a conèixer els seus productes davant del Mercat Municipal de la Sínia i al costat de l’eix comercial del nucli roquetenc, al carrer Roger de Flor. Es consolida, doncs, la ubicació estrenada l’any passat, quan va aplegar uns 3.000 assistents. Hi prendran part una vintena de productors i una dotzena d’entitats, situats en format terrassa. Organitzat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i l’Associació de Festes Populars de les Roquetes, el Mercat del Cava i la Tapa a les Roquetes obrirà dissabte d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 10 de la nit, i diumenge d’11 del matí a 3 de la tarda.

Com a complement al mercat, durant tot el cap de setmana hi haurà ambientació al carrer, jocs infantils, tallers, actuacions musicals, artesania, tastets i restauració en un ambient festiu.

Entre les activitats programades i novetats hi ha un porta-copes commemoratiu del desè aniversari; una actuació musical itinerant pels carrers de les Roquetes; un espectacle d’animació per a tota la família; tallers infantils saludables i sobre la sensibilització i coneixença del medi natural més proper; el vermut electrònic; la presentació de la nova placa del Mercat del Cava Tapa 2018; un en espai infantil Toca-toca Natura amb petits animals; i una zona de jocs vinculats a la vinya i la verema, entre altres.

FER UN COMENTARI