A poc a poc es van donant a conèixer detalls de la pròxima edició del Most, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, que tindrà lloc del 3 al 13 de novembre a Vilafranca i al Priorat. Enguany els guardons honorífics seran per a Josep Roca, sommelier d’El Celler de Can Roca i Premi Nacional de Gastronomia, i Josep Maria Benet i Jornet, dramaturg i guionista de telenovel·les tan populars com Nissaga de Poder, ambientada, ara fa vint anys, al Penedès i de la qual, coincidint amb aquesta efemèride, se’n farà una recordança durant el festival. Josep Roca serà guardonat el dia 4 de novembre, just abans de l’estrena d’un dels plats forts del festival, el documental Priorat, mentre que Benet i Jornet rebrà el reconeixement el dia de la inauguració del festival. Tant una gala com l’altra seran conduïdes per l’actor Biel Duran.

El jurat del festival també compta amb noms destacats de la cultura i el sector vinícola. Enguany el jurat de la secció Collita el formaran l’actriu Mònica López, l’actor i presentador del programa Glops, Carles Xuriguera, el director del Sónar i copropietari del Celler 4Kilos Vinícola, Sergio Caballero, la bloguera Núria Martí i el filòleg i escriptor de vins, Joan Gómez Pallarès.

Pel que fa al jurat de la secció Brot comptarà amb noms tan reconeguts com el director Dani de la Orden i l’actriu Eva Santolaria.

FER UN COMENTARI