El Noia cau a les semifinals i el Liceo es fa amb la Supercopa d’Espanya

0
395

El CE Noia va posar contra les cordes a l’actual campió de l’OKLliga i va fregar la final amb els dits

El Pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní ha tornat a vibrar aquest cap de setmana amb una nova edició de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins. La cita ha coincidit amb el 70è aniversari de la fundació del club i els 40 anys del pavelló olímpic, una efemèride que ha endolcit la derrota del Noia davant l’actual campió de l’OKLliga a la primera semifinal.

Els blaugrana van superar l’equip amfitrió per 4 gols a 3 després de remuntar un partit que es va posar molt complicat. El Noia va sortir molt endollat i va incomodar el Barça ja en els primers minuts. Tant, que el Noia va aconseguir avançar-se per 0 a 2, el primer de Xavi Costa al minut 5 i l’altre, al 17, d’Esteller. Però el blaugrana Pau Bargalló, de falta directa, va aconseguir retallar distàncies al minut 20.

A la represa, els d’Edu Castro van ficar-se de nou en el partit, però la remuntada no es va culminar fins al final de l’enfrontament. En només cinc minut, del 36 al 41, Hélder Nunes, Ignacio Alabart i novament Pau Bargalló, van donar la volta al partit. Roc Pujades va fer el 4 a 3 en el minut 44 i els blaugrana van saber patir fins al final.

A l’altra banda del quadre, el Liceo de la Corunya va superar la semifinal sense suar gaire, després de guanyar per un contundent 5-1 al Recam Làser Caldes.

Tercera Supercopa de la història del club gallec

El Barça va caure davant del Deportivo Liceo després d’un partit d’alt nivell, que s’ha decidit en els últims minuts i que ha estat marcat per l’encert del Liceo en les faltes directes. Els blaugrana es van avançar per dos cops en el marcador, però el club gallec no va tirar la tovallola en cap moment. Les bones actuacions del porter Carles Grau i, sobretot, els tres gols de falta directa de Jordi Adroher van donar la tercera Supercopa d’Espanya de la història al Deportivo Liceo. Adroher, amb un 100% d’efectivitat de cara a porteria, ha estat escollit millor jugador de la final.