El Noia colpeja primer a la Copa del Rei

0
294

Dijous es van disputar els dos primers partits de quarts de final de la Copa del Rei d’hoquei patins i el CE Noia Freixenet ja és, juntament amb el FC Barcelona, a semifinals. Els de Sant Sadurní es van desfer al vespre amb més facilitat de l’esperada del seu rival, el PAS Alcoi, per 4 a 0, i jugarà dissabte les semifinals contra el Barça, a 3/4 de 7 de la tarda. La Copa es juga a Lleida.

Ja a la mitja part els penedesencs dominaven per 3 a 0, amb gols d’Aleix Esteller en un ràpid contraatac, en un moment en què el Noia estava en inferioritat numèrica per targeta blava (minut 4), de Jordi Bargalló al minut 10 i d’Eloi Mitjans de falta directa a tres minuts pel descans. A poc de començar el segon temps, Roc Pujadas completava el festival de gols.

Avui divendres a 2/4 de 10 del vespre el Parlem CP Calafell jugarà el seu part de quarts contra el Lleida, a qui ja van derrotar fa quinze dies en competició europea. Si passés a semifinals, s’enfrontaria dissabte al vencedor del partit Reus-Liceu.