Pau García, patinador del Club Artístic Skating MR de Cunit, ha tornat a fer història després de penjar-se la medalla d’or al Campionat del Món que s’ha celebrat a Asunción, al Paraguai. Tot i que es tractava de la seva primera participació en un mundial, García ha aconseguit una puntuació de 279,64 punts, completant una competició excel·lent. Amb aquesta fita, el patinador local tanca l’any amb un campionat del Món, d’Europa i també d’Espanya.

La competició, però, no li ha sortit rodona. Pau García ha hagut de remuntar en el programa llarg després d’acabar segon en el programa curt. Malgrat aquest inici complicat, el patinador ha aconseguit refer-se per endur-se el campionat del món per davant de Luca Lucaroni i Alessandro Liberatore. “Guanyar en el meu primer any com a sènior és una satisfacció enorme. Per a mi, compartir podi amb patinadors com Lucaroni o Marsinyach ja era un premi, i fer-lo en primer lloc em fa molt feliç”, assenyala el patinador de Cunit.

Més medalles per a Cunit

Fins a Paraguai també es va desplaçar el quartet format per Sergio Canales, Ot Dalmau, David Canyet i Arnau Albiol, patinadors del club cunitenc. També era la primera vegada que la delegació del Baix Penedès participava en un mundial, però no ho semblava pas. El seu magnífic ‘Vortex’ els va permetre pujar al tercer esglaó del podi, obtenint una puntuació total de 123.600, a només dues dècimes del subcampionat. Sigui com sigui, “un èxit enorme per al club i per al patinatge espanyol”, explica la Federació Espanyola de Patinatge.

FER UN COMENTARI