La colla castellera Nens del Vendrell ha presentat una nova iniciativa solidària, en aquesta ocasió d’àmbit comarcal. Es tracta del projecte “Fem Pinya Baix Penedès” que conviurà amb “Fem Pinya del Vendrell” i que tindrà per objectiu distribuir targetes moneder per a les famílies amb dificultats econòmiques de la comarca.

Aquest nou projecte funcionarà igual que la seva versió municipal, és a dir, mitjançant aportacions econòmiques de la ciutadania que es convertiran en targetes moneder per a les famílies més vulnerables. D’aquesta manera, a partir d’ara qui vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa, haurà de seleccionar si vol que la seva donació es destini al Vendrell, a la resta de la comarca o a ambdós.

La primera aportació que es farà des dels Nens del Vendrell provindrà de les quotes dels socis. Com que aquest any s’ha suspès la temporada castellera, els de la camisa vermella destinaran, excepcionalment, el 50% de les quotes del 2020 al projecte Fem Pinya (la meitat al projecte local i l’altra meitat al comarcal).

 

FER UN COMENTARI