La conferència inaugural de les Fires de Maig Virtuals, que se celebraran els propers dies 22, 23 i 24 de maig,  la farà Emilio Duró de l’empresa Iter Consultores, que parlarà al voltant de la motivació; de la importància d’adoptar una actitud mental positiva, l’optimisme en la vida, la necessitat d’adaptar-se al futur i als canvis i el control de la por com a factor determinant d’èxit. Aquesta conferència porta per títol “No s’hi val a rendir-se”, i es durà a terme el divendres 22 de maig, a les 9.15h, a l’espai Demo de la web firesdemaig.cat. La conferència es podrà veure a través de la plataforma Zoom i té un aforament màxim de 500 persones, que s’hauran de d’inscriure prèviament a través de la pàgina web de les Fires de Maig Virtuals. La inscripció s’iniciarà a partir de dilluns 18 de maig.

Emilio Duró és llicenciat en administració i direcció d’empreses i MBA per ESADE, així com llicenciat en econòmiques per la UAB; prestigiós consultor i conferenciant internacional; és professor associat en diferents universitats, col·labora en diferents programes televisius i basa el seu anàlisi en el desenvolupament emocional com a clau per a l’èxit professional.

Més d’un centenar d’expositors
Un cop tancades les inscripcions d’expositors, ja han confirmat la seva presència a les Fires de Maig Virtuals més d’un centenar, dels quals un 27% són de comerç i serveis, un 19% d’equipament de la llar, un 18% d’associacions i entitats, un 16% d’automoció, un 10% de maquinària agrícola i un 10% d’alimentació.

Espai Demo amb més de 20 activitats programades
A part de la conferència inaugural, l’Espai Demo programarà un gran nombre d’activitats, tant vinculades a expositors de les Fires de Maig Virtuals, en càpsules de 30 minuts, com jornades del clúster vitivinícola Innovi, o fins i tot el concert d’aniversari de la Societat Coral del Penedès “El Coro”, que celebra el seu 50è aniversari.

Des del divendres 22 al diumenge 24 de maig, i en horari de matí i tarda, a través del zoom de les Fires de Maig, es podran seguir les presentacions i interactuar amb els ponents. Caldrà inscripció prèvia a la mateixa web firesdemaig.cat

Espai enogastronòmic
També s’està posant a punt l’espai enogastronòmic, on s’oferiran  tastos i maridatges organitzats per la mateixa  DO Penedès i també activitats gastronòmiques que organitzaran alguns expositors com és el cas de XERIGOTS, que oferirà un tast comentat dels 10 formatges que conformaran la selecció Xerigots a Casa-Especial Fires de Maig i que es podrà comprar prèviament  a la seva botiga online.

FER UN COMENTARI