La imatge gràfica de les Fires de Maig d’aquest 2017 tornarà a jugar amb els emojis. Les bones crítiques rebudes l’any passat, han portat a l’empresa de màrqueting feedbackMP a tornar a optar per aquest recurs tot i que plantejant una evolució en el concepte i l’ús de nous tractaments gràfics.

Així, en aquesta ocasió, s’ha combinat l’ús d’emojis il·lustrats amb imatges fotogràfiques reals que persegueixen sorprendre. A tall d’exemple, el cartell de les Fires, que ha volgut recuperar l’essència de “Fira dels enamorats”, fa  ús dels emojis d’una cara d’enamorat/da (ulls= cors) i d’una cara tirant un petó sobre una fotografia d’una parella real.

Dues novetats

Coincidint amb la presentació de la imatge gràfica també s’han avançat dues novetats. Una és l’anomenat espai DEMO, dirigit als expositors que vulguin fer presentacions, tallers, sessions informatives o trobades amb els seus clients per reforçar la seva presència a les fires. Aquest espai, amb capacitat per a 80 persones, s’ubicarà a la sala d’actes de l’edifici de la Fassina, a tocar del recinte firal.

L’altra novetat serà un espai de joc on la canalla podrà gaudir d’activitats gratuïtes relacionades amb l’esport, la cultura o les noves tecnologies. L’objectiu, tal com ha explicat el regidor Joan Manel Montfort, és que els visitants puguin gaudir de la fira sense l’acompanyament dels infants.

75% d’ocupació

A falta d’un mes i mig per a la seva celebració, l’ocupació de l’espai firal ja està al 75%. 80 empreses ja han formalitzat la seva participació i 25 estan en via de fer-ho. A més, 69 dels 80 contractes tancats són d’empreses que ja hi van assistir l’any passat, una xifra que demostra l’alta fidelització de què gaudeix el certamen.

Durant l’acte també es va desvetllar qui pronunciarà la conferència inaugural el divendres 12 de maig. Serà l’exconseller d’Economia Antoni Castells.

Per la seva banda, l’alcalde Pere Regull ha afirmat que les fires i mercats han fet que Vilafranca sigui capital pel fet de ser punt de confluència de comerç. “Vilafranca no seria el que és sense les Fires” ha afirmat Regull, que ha recordat que el certamen és un aparador dels diferents sectors econòmics del Penedès i un termòmetre de l’economia territorial.

Durant l’acte també s’ha desvetllar qui pronunciarà la conferència inaugural de les Fires el divendres 12 de maig. Serà l’exconseller d’Economia Antoni Castells.

FER UN COMENTARI