En llibertat quatre joves denunciats per una agressió sexual a Calafell

0
245
Imatge de recurs.
El passat 22 d’agost una noia va denunciar una agressió sexual en grup a un pis de Calafell, segons exposa l’ACN. Un grup d’amigues va convidar uns nois que havien conegut de festa al pis d’una d’elles. La denunciant es va despertar sense recordar res i amb dolor per tot el cos, així que es va dirigir a un centre mèdic i allà li van detectar ferides compatibles amb una violació.
Els Mossos d’Esquadra van detenir els quatre joves que haurien comès l’agressió, un dels quals és menor d’edat i la resta majors de vint anys. Els joves van quedar en llibertat ahir dimecres després de passar a disposició judicial i de la fiscalia de menors.
A un d’ells li va imposar les mesures cautelars de compareixences cada quinze dies al jutjat, retirada de passaport i prohibició de sortir del país, i prohibició de comunicar-se i aproximar-se a una distància de 300 metres de la víctima. Els altres dos hauran d’estar a disposició del jutjat sempre que siguin cridats. Segons ha informat el TSJC, la causa està oberta per un suposat delicte d’agressió o abús sexual.

FER UN COMENTARI