Èxit de la tornada de l’Històric Trail Calafell

0
137
Foto: Joan Grífols.

Calafell ha recuperat la seva tradicional cursa i caminada de muntanya després que l’any passat s’hagués ajornat a causa de la pandèmia de la Covid-19. La tercera edició de l’Històric Trail Calafell, però, ha esgotat els 500 dorsals disponibles i tots els corredors s’han donat cita als peus del castell de Calafell.

Els dos recorreguts de la cursa, de 17km i 11km, han travessat tot un seguit d’elements històrics del municipi, com ara La Talaia o la Cova Foradada, amb l’objectiu que els esportistes no només gaudeixin corrent o caminant per camins de muntanya, sinó que ho facin passant a prop d’alguns elements del patrimoni històric de Calafell. Així, en la modalitat de 17 km, Javier Paniello del Club Atletisme Olesa ha acabat en primera posició, després de completar la cursa en 1:25:16, amb dos minuts d’avantatge sobre el segon classificat. Per la seva banda, en la ruta d’11 km, el corredor Oriol Ferré s’ha fet amb la primera plaça en només 52 minuts i mig.

L’Històric Trail Calafell està organitzat per l’Ajuntament de Calafell i les entitats locals Esgangalats i Peterols i ha rebut el segell Petjada Verda, que dona suport a iniciatives que vetllen per la sostenibilitat mediambiental.

FER UN COMENTARI