La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca arriba a la seva 25a edició

0
1355
Félix Atzerà i Jaume Nicolàs, representants de l'Associació de Concessionaris de l'Automoció i la Maquinària Agrícola

Els dies 1 i 2 d’abril el pavelló firal de Vilafranca acollirà la Fira del Vehicle d’Ocasió, que enguany arriba a la 25a edició consolidant-se com una de les cites de referència dins el panorama català per la seva gran oferta. Enguany hi participaran un total de 17 concessionaris que, en els 7.500 m2 d’exposició, posaran a la venda 300 turismes de segona mà a preus excepcionals i amb facilitats de finançament. El visitant hi podrà trobar tot tipus de vehicles: des d’utilitaris fins a cotxes d’alta gamma, així com 4×4, furgonetes o vehicles industrials. Tots ells plenament revisats i amb garantia.

Per quart any consecutiu, el sector de la maquinària agrícola també tindrà un espai en els dos pavellons semi-coberts, on s’hi mostrarà una seixantena de tractors d’ocasió.

Una de les principals novetats d’aquesta edició és l’ampliació de la zona de proves i venda outlet de cotxes de demostració i de novetats, ubicada a l’exterior del pavelló firal, i que creix amb la presència de vuit marques. Per fer més atractiva la cita, la fira oferirà un espai infantil, amb inflables per la canalla, un food truck que prestarà servei de bar i un sorteig d’un ipad Apple entre els visitants. També es podrà gaudir de l’exposició d’un cotxe de competició a l’estand de la revista Tot Motor.

L’any passat la fira va atraure més de 6.000 visitants, el 20% dels quals procedent de fora de la vegueria Penedès. Pel que fa a les vendes, es va vendre un 40% dels vehicles exposats, una xifra un 4% superior a la registrada en l’edició anterior.

FER UN COMENTARI