Avui al vespre la Confraria del Cava de Sant Sadurní ha presentat la 36a Setmana del Cava i ha revelat un dels detalls que més expectació aixeca: els Ambaixadors del Cava. Enguany els encarregats de difondre la cultura del cava seran l’actriu Marta Torné i el cuiner mediàtic Jordi Cruz, que seran nomenats dissabte vinent en un acte que es farà, per primera vegada, a peu de plaça per poder apropar encara més els Ambaixadors al públic i que presentarà la periodista Ana Boadas. Uns minuts abans d’aquest moment, el Senyor Bohigues (alter ego d’Eduard Biosca a l’emissora RAC1), farà el pregó i s’homenatjarà la Festa de la Fil·loxera ja que enguany ha estat reconeguda per la Generalitat com a Festa Popular d’Interès Nacional. L’acte clourà amb un brindis conjunt de tota la plaça.

A banda dels Ambaixadors, hi ha dos noms destacats més en aquesta Setmana del Cava: el doctor Bonaventura Clotet, que serà investit Confrare d’Honor i el pintor Jordi Rollan, autor del cartell promocional de l’esdeveniment. Clotet, que és considerat com una eminència dins la medicina i la recerca contra la Sida, serà investit el dissabte 14 d’octubre en una cerimònia que tindrà lloc, per primera vegada, a les Caves Codorníu.

Cursa solidària País del Cava
En el marc de la Setmana del Cava es programa la Cursa Solidària País del Cava, que destina tots els fons a la Marató de TV3. Enguany serà el 29 d’octubre i les inscripcions (10 euros) ja estan obertes a través de la web de Runedia. L’any passat van participar-hi unes 1.500 persones i es van recaptar 14.000 euros.

FER UN COMENTARI