Andrés Sánchez, responsable de logística d’Affinity; l’alcaldessa Agnès Ferré; Delfí López, promotor; i Carles Berni, Supply Chain Project Maneger, en una visita als terrenys de la Bisbal.

La Bisbal del Penedès serà la seu del nou centre logístic de l’empresa Affinity. L’empresa multinacional està treballant en aquests moments en la construcció d’una nau de 36.000 m2 a la Bisbal, que es convertirà en el nou centre logístic de l’empresa a Catalunya. La idea és que l’empresa comenci a funcionar al juliol de l’any que ve.

Actualment firma té la seu central a l’Hospitalet de Llobregat i compta a Catalunya amb una fàbrica a Santa Margarida i els Monjos. La nova nau bisbalenca serà el centre logístic de referència per Affinity, des d’on la distribuirà alimentació per a gossos i gats de marques com Ultima, Advance i Brekkies.

L’alcaldessa Agnès Ferré ha ofert a l’empresa els llocs de treball que pugui necessitar a través del Servei d’Ocupació Municipal de la Bisbal. També ha explicat que “s’han iniciat converses amb l’empresa per establir possibles col·laboracions com ara la donació d’alimentació per a gats per a les colònies de gats ferals registrades a l’Ajuntament o altres projectes de benestar animal vinculats al territori”.

FER UN COMENTARI