La DO Penedès recull l’opinió de viticultors i cellers pel seu nou Pla estratègic

0
395
Foto: DO Penedès

La Denominació d’Origen Penedès està desenvolupant el seu Pla estratègic 2021-2030, amb l’objectiu de definir les línies d’actuació estratègica pel present i futur de la viticultura al territori. Per tal de conèixer les necessitats del Penedès, la DO està fent enquestes d’opinió als seus viticultors i cellers al voltant de temes tan diversos com la generalització o no de l’agricultura ecològica, la coexistència de vinyes en diferents DOs, les varietats ancestrals i resistents, els sistemes de control de qualitat i rendiments o les vinificacions de vins naturals i de baixa intervenció.

L’enquesta, que s’ha enviat als viticultors i cellers adscrits a la DO Penedès, pot arribar a recollir les opinions i interessos de més de 2.000 viticultors i 150 celler del territori. Per a aquells membres de la DO que no hagin rebut l’enquesta online o que tinguin algun problema d’accés es demana que contactin amb les oficines del consell regulador.

A més, des de la DO també es duran a terme entrevistes a restaurants, botigues especialitzades o ditribuïdors i també a consumidors finals, per valorar les necessitats actuals per part de tots els stakeholders.

FER UN COMENTARI