La Federació Empresarial del Gran Penedès fa campanya a favor de les compres de proximitat

0
868

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) va posar en marxa dimecres una campanya que porta el lema “Aquí d’aquí”, que té com a objectiu posar en contactes l’empresariat, autònoms i els professionals de les empreses de les tres comarques del Penedès històric (Alt Penedès, Garraf i Baix Penedès) per tal de crear vincles i afavorir que les compres de productes i serveis que necessitin es facin en empreses del territori. La patronal penedesenca vol, en un moment complicat a causa de la crisi de la covid-19, ajudar a superar aquesta crisi, a benefici de tothom.

Per reforçar l’economia local, la FEGP ha obert la plataforma on line www.aquidaqui.cat que permet aquest contacte directe entre el teixit empresarial de proximitat, per tal que tot el consum que es faci sigui de km. 0. Hi ha ofertes de tots els sectors, d’empreses que estan federades i d’altres que no ho estan, com poden ser agricultura, fusteria, restauració, cellers, química, salut, serveis a les persones, educació, immobiliàries, etc.

La manera com les empreses poden participar d’aquest “contact place” és mitjançant un formulari a la web de la campanya. La presidenta de la Federació, Neus Lloveras, destaca que està oberta a qualsevol empresa, sigui sòcia o no. Actualment la FEGP té més de 900 empreses associades de la vegueria Penedès.

FER UN COMENTARI