El restaurant Hotel Fonda Neus, de Sant Sadurní, és un exemple de tradició posada al dia amb més de 90 anys de servei. Amb recorregut des de la seva fundació el 1929, quan la besàvia de l’actual gerent Núria Carbó va obrir una fonda a l’antiga carretera de Gelida, als afores del poble. D’aquella modesta pensió ben poca cosa en queda, ja que la seva modernització i creixement ha donat pas a una transformació continua, fins al punt que actualment la Fonda Neus és un complex amb vuit menjadors, un saló de tast i deu habitacions amb totes les comoditats d’un hotel. Des del 2007, l’Hotel Fonda Neus forma part de la categoria d’Hotel Gastronòmic.

Tradicional espai per les celebracions de les festes de Nadal, l’establiment permet encarregar per emportar, sigui envasada al buit o servida calenta, via WhatsApp al 640710296, els plats típics de l’Hotel Fonda Neus com ara els canelons Neus o de rap i gambes, o el rostit de cuixa d’ànec, entre d’altres. Durant Sant Esteve i Nadal l’establiment estarà tancat, però enguany per primer cop obrirà el dia 24 a la nit per qui vulgui anar-hi a sopar. El menú nadalenc tindrà un cost total de 63,80 €.

Una edició més, l’Hotel Fonda Neus formarà part dels expositors de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès, repetint l’èxit de l’any passat amb els canelons, els rostits de Gall IGP del Penedès i el d’ànec.

Un altre moment que l’Hotel Fonda Neus espera amb il·lusió és la Gala de Cap d’Any que començarà a les 20:30 h amb un aperitiu de benvinguda que, entre altres delicatessen, comptarà amb un tàrtar de tonyina i sèsam o els raviolis de bacallà al romesco. Posteriorment, els assistents obriran l’àpat amb un llamàntol a la planxa gratinat d’entrant i continuaran amb el medalló de rap a la planxa sobre verdures i cordonet de gamba, de primer, i un filet al cava amb bolets, de segon. El menú de la Gala de Cap d’Any tindrà un preu de 120 € i inclourà ball a càrrec de l’orquestra The Pocket Duet. Pels assistents que vulguin quedar-se a passar la nit, La Fonda ofereix un paquet d’oferta que inclou a més del sopar de Cap d’Any, l’opció de dormir, i esmorzar i dinar el dia 1.

Al llarg de la setmana el restaurant té un menú diari amb un cost de 14 € i també ofereix menús per grups i colles a partir de 35 € per sopar o dinar. Per reserves del restaurant o estades a la Fonda es pot consultar via la pàgina web (fondaneus.com/), al telèfon de l’establiment 93 891 03 65 o al correu [email protected].

FER UN COMENTARI