La nova temporada Escena de Vilanova presenta 58 propostes artístiques

0
762
Adelaida Moya i Anna Lleó. // AJUNTAMENT DE VILANOVA

Avui al migdia s’ha presentat la nova temporada d’espectacles Escena de Vilanova, que recupera la majoria d’espectacles que es van haver d’ajornar a causa de la covid-19. En total, la temporada presenta 58 propostes d’arts escèniques i visuals, a banda de les exposicions que es duran a terme al Centre d’Art Contemporani La Sala.

La programació ha buscat donar suport a artistes i creadors locals, i per això inclou els projectes de Dani Poveda i Guillem Albà, l’actuació de la pianista vilanovina Elisabet Raspall, els concerts de la Camerata Eduard Toldrà, el Medusa Fest o un nou replantejament del Nanoteatre són un tast del que es podrà veure. A més, aquesta temporada també ha guardat espai per a espectacles de circ i dansa i manté la programació de cinema al Teatre Principal amb els cicles Gaudí, Documental del Mes i el Cine Club Sala1.

A més, també s’ha renovat el sistema de venda d’entrades i les webs del teatre i l’auditori s’han unificat en una única web, escenavilanova.cat, per disposar d’un sistema més accessible a la informació i les entrades.

Aquest dissabte al matí ja es posaran a la venda les entrades a través de la web i de les taquilles del teatre. La venda d’entrades serà bimensual i els abonaments inclouran 4 espectacles. Pel què fa a la programació editada en paper, ha calgut substituir-la per un codi QR que també es pot consultar a la pàgina web nova i des d’on es pot descarregar.

FER UN COMENTARI