La Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha denunciat 123 persones en la segona setmana de confinament per haver incomplert les restriccions de mobilitat decretades per a la ciutadania. Des de l’entrada en vigor del decret el cos policial de la ciutat ha tramitat un total de 251 denúncies. Així mateix s’ha detingut una persona per desobeir de forma retirada el decret de confinament i s’ha denunciat un establiment que, no essent servei essencial, mantenia l’activitat en funcionament.

Quant als controls que realitza la Policia Local de VNG, en la última setmana n’han realitzat 67, una desena dels quals s’han realitzat en col·laboració amb efectius d’altes forces de seguretat de l’estat.

Felicitaran els nens i nenes que facin anys
La Policia Local de Vilanova ha anunciat també que a partir d’ara felicitarà els infants de menys de 10 anys que en els pròxims dies facin anys. Per això han facilitat un telèfon (938106666) perquè les famílies que ho desitgin truquin per demanar-ho. Una patrulla, sempre que el servei li ho permeti, es desplaçarà al seu domicili per felicitar-lo.

FER UN COMENTARI