El dissabte, 9 de novembre, el Claustre dels Trinitaris de Vilafranca va acollir la tercera edició de L’Espectacle: Vins Negres Penedès, organitzat pel restaurant El Gat Blau amb la col·laboració de la DO Penedès.

Els amants del vi negre van poder gaudir de 19 referències vinícoles d’alta gamma de 13 cellers de la DO Penedès i maridar-los amb propostes gastronòmiques elaborades per El Gat Blau inspirades en la cuina penedesenca, amb productes de proximitat, mentre que el punt dolç de la nit va anar a càrrec de l’empresa familiar Mi&Cu Gourmet que va oferir bombons de vi ofert les seves delícies de bombons de vi seleccionats especialment per a l’acte.

Segons explicava Olga Guasch, propietària del restaurant El Gat Blau: el públic participant es preocupa per conèixer el vi que té a la copa. No el mou el simple consum del vi” i destacava que la majoria d’assistents el que més valoren, a banda de la qualitat dels vins i les propostes gastronòmiques, és poder parlar amb els elaboradors. Els tretze cellers que van participar en L’Espectacle: Vins Negres Penedès van ser: Albet i Noya, Bodegues Pinord, Can Descregut, Can Feixes, Clot dels Oms , Família Torres, Finca Viladellops, Jean Leon, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Sumarroca i Vins El Cep.

La dansa també va tenir un paper destacat, ja que l’escola Gimdans de Vilafranca va interpretar un espectacle especialment creat per a l’ocasió. La proposta va ser un viatge evolutiu des de la vinya fins a la degustació, a partir de 4 coreografies diferents: la verema, la selecció, la fermentació i el plaer. La música a la vetllada la va posar DJ Marian.

 

FER UN COMENTARI