Llopart reobre i convida a celebrar-hi l’aniversari a qui el va viure en confinament

0
1685

Des de l’1 de juny, Llopart torna a tenir les portes obertes i proposa a totes aquelles persones que hagin hagut de bufar les espelmes durant el confinament (del 14 de març al 31 de maig) a gaudir de manera gratuïta d’alguna de les experiències que ofereix al celler ubicat als Casots (Subirats), i així poder tornar-lo a celebrar amb família o amics. Les reserves es podran fer durant tot el 2020.

Senderisme entre vinyes

La família Llopart i l’equip d’enoturisme han estat confeccionant una extensa proposta que manté les activitats i visites que ja duien a terme fins ara i n’incorpora de noves. Les principals novetats són una visita amb una part de senderisme entre vinyes, creada per entrar en contacte directe i gaudir de l’espai  vinícola d’interès natural que l’envolta, i una visita familiar per conèixer l’entorn i viure la vida a l’heretat en què la canalla podrà fer un tast del most ecològic amb xocolates. A més, aprofitant el bon temps, programaran molt bona part de les degustacions a l’aire lliure.

Per garantir la seguretat tant dels visitants com de l’equip, el celler ha adaptat tots els protocols d’higiene i seguretat d’acord amb els requisits marcats pels organismes i les autoritats competents. Per controlar els aforaments, és important fer reserva prèvia, per telèfon (93 899 31 25), correu electrònic (visita@llopart.com) o a través del web (www.llopart.com).

FER UN COMENTARI