Llucià Ferrer, Marta Torné, José Corbacho i Carol Rovira, protagonistes de la nova campanya de marca d’Ametller Origen

0
42
Contingut patrocinat per

Un amfitrió, el Llucià Ferrer, tres convidats –la Marta Torné, la Carol Rovira i el José Corbacho– i tres productes estrella. Aquest és el fil argumental de la nova campanya de marca “Una manera de fer amb Llucià Ferrer” que hem estrenat amb l’objectiu de donar a conèixer i explicar l’origen, el cultiu, la producció i la distribució dels nostres productes.

En aquest projecte, els convidats posaran a prova les dots culinàries del Llucià Ferrer i fins on està disposat a arribar per descobrir el secret de tres productes diferencials que han enamorat la Marta Torné, el José Corbacho i la Carol Rovira: els gaspatxos, els làctics i les truites de patates. Tres càpsules en format vídeo de 10 minuts de durada, en les quals el Llucià visita els camps i l’obrador en companyia dels millors experts, els nostres treballadors. Un periple per esbrinar què hi ha darrere de cadascun dels nostres productes i descobrir els secrets de la nostra forma de treballar.En acabar, el Llucià haurà de superar un test que li ha preparat cada convidat. Aprovarà amb nota?

El “vi” inesperat de la Carol Rovira que sorprèn el Llucià

En el primer capítol, el Llucià convida a dinar a la cantant i presentadora Carol Rovira, que es presenta a casa amb un “vi” inesperat. Per a sorpresa del Llucià, la Carol ha portat un gaspatxo suau d’Ametller Origen. A través de la visita als camps de tomàquets del Maresme i la visita a l’obrador, en Llucià descobreix alguns dels secrets més ben guardats que tenim: quines varietats de tomàquet s’utilitzen i per què? Com es cultiven els tomàquets? Qui va inventar la recepta del gaspatxo? Quants quilograms de producte fresc s’utilitzen?

Aquestes són algunes de les preguntes a les quals el Llucià haurà de trobar resposta. Pròximament, donarem a conèixer els següents capítols amb José Corbacho i la truita de patates i la Marta Torné i els nous iogurts LletLlet elaborats amb llet A2, naturalment més digerible.

FER UN COMENTARI