L’any passat l’Ajuntament de Banyeres del Penedès començava una prova pilot del projecte Bon Dia amb la finalitat de trucar diàriament i de forma gratuïta a les persones majors de 65 anys. Un any després, i veient que cada dia compta amb més de 100 usuaris, la regidoria de Benestar Social ha decidit continuar amb aquest servei.

A banda de donar suport a la població més gran, amb aquesta iniciativa l’Ajuntament obté informació d’hàbits i necessitats de la tercera edat del municipi i això li permetrà  dissenyar futures actuacions que donin la millor resposta a les necessitats de persones en situació de risc i vulnerabilitat.

De dilluns a divendres entre les nou del matí i les tres de la tarda una persona truca a tots els usuaris i, sempre que aquests ho autoritzin, els controla i fa el seguiment de les visites mèdiques que tenen. El telèfon al qual poden trucar els veïns i veïnes de Banyeres del Penedès interessats a adherir-se al servei Bon Dia és el 649881637, també poden contactar per correu electrònic a bondia@banyeresdelpenedes.cat o trucant directament a l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI