Situat a l’avinguda de Tarragona, al polígon industrial Domenys 2, el Museum of Liberalism Art (MOLA) és un espai de 3.400 metres quadrats dividits en diferents ambients diferents que acull més de 300 obres de l’artista anònim An Idiot.

Tot i que l’artista té obres seves escampades arreu del món, el MOLA és el primer museu dedicat íntegrament a ell. Robert Gabor, director de l’equipament, va explicar perquè An Idiot va escollir Vilafranca “l’edifici és ideal perquè permet crear espais molt diferenciats que també reflecteixen l’obra d’An Idiot. La planta baixa és lluminosa i ideal per col·locar-hi les obres dedicades a la part brillant de la vida, mentre que al subterrani, fosc i profund està dedicada a la part més underground”.
An Idiot és un artista anònim que segueix un corrent artístic creat per ell mateix i anomenat The Liberalisme Art World (LAW) i que consisteix en la llibertat creativa total, sense estar subjecte a cap paràmetre prefixat. Per això la seva obra és impredictible i multidisciplinar.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va destacar l’estil novedós i sorprenent d’An Idiot a la vegada que va explicar que la rellevància d’aquest museu ha d’anar més enllà del Penedès.

El MOLA es pot visitar de dimarts a divendres entre 16 i 20 h. i dissabtes i diumenges d’11 a 14 h. A més, compta també amb un espai de galeria on es poden adquirir algunes peces.

FER UN COMENTARI