Mútua Penedès serà un dels espònsors del CP Vilafranca

0
231
Plantilla del primer equip, a la seu de Mútua Penedès.

Mútua Penedès serà un dels spònsors oficials del Club Patí Vilafranca durant la temporada 2021/22. En virtut de l’acord de col·laboració signat entre la Mútua i el club d’hoquei patins, els jugadors lluiran la marca de la Mútua Penedès a la seva equipació, al camal davanter dels pantalons, i també serà present a les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu Municipal.

Aspiracions d’ascens

El CP Vilafranca jugarà aquesta temporada a l’OK Lliga Plata Grup Sud. Ho farà amb una plantilla reforçada i amb aspiracions, un any més, a ascendir a l’OK Lliga, la màxima divisió de l’hoquei estatal.

D’altra banda, Mútua Penedès ha posat a disposició de la plantilla del primer equip i dels seus equips inferiors i base els serveis mèdics del seu centre mèdic, en especial el servei de medicina de l’esport, que ofereix una atenció personalitzada posant l’accent en la prevenció, el diagnòstic i tractament de lesions.

Dins de l’acord de col·laboració, Mútua Penedès també oferirà descomptes especials per accedir als serveis privats, en qualsevol de les especialitats que ofereix el Centre Assistencial Mútua Penedès, a tots els membres del club i als seus familiars. Per aquest motiu, l’entitat lliurarà una targeta identificadora personalitzada a cada un dels jugadors, així com als seus familiars directes.

FER UN COMENTARI