Nova campanya de la DO Penedès amb premis per als compradors

0
251
Foto: Gemma Sànchez. ACN

Els cellers de la DO Penedès posen en marxa aquesta setmana una nova campanya de promoció per impulsar les vendes de vi Penedès a les botigues especialitzades de tot el país. Aquesta acció s’engloba dins de l’estratègia de la denominació d’origen per potenciar el consum de vi Penedès, així com el consum de productes de proximitat i elaborats seguint tècniques sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. La promoció s’allargarà fins a finals d’aquest estiu.

La campanya consisteix en repartir premis cada vegada que es compri una ampolla amb denominació d’origen Penedès. D’aquesta manera, totes les ampolles dels cellers participants que es trobin a les botigues especialitzades participants en la campanya, portaran un collarí específic identificatiu. Un cop s’hagi adquirit el vi, el comprador podrà retirar el collarí i descobrir si l’ampolla ha estat premiada o no.

Entre els centenars de premis, hi ha ampolles de vi DO Penedès, màgnums de vi DO Penedès i llevataps Pulltex serigrafiats amb el logotip de la denominació d’origen. En total, en aquesta campanya hi participen més de 100 botigues de vins de tot Catalunya i 29 cellers.

FER UN COMENTARI