Tot a punt per la primera Nit dels Clàssics

0
984
La Nit dels Clàssics tindrà lloc al celler Albet i Noya.

Tastar la singularitat dels Clàssics Penedès, els vins escumosos de qualitat amb origen 100% Penedès, en el marc d’un celler i al llarg d’una nit. Aquesta és la premissa amb la qual la DO Penedès ha preparat la primera edició de la Nit dels Clàssics, una festa de final d’estiu que tindrà lloc el 29 de setembre als jardins del celler Albet i Noya, a Sant Pau d’Ordal.

La vetllada començarà a les 7 de la tarda amb la participació dels set cellers elaboradors de Clàssics Penedès, que presentaran les seves últimes elaboracions i els seus productes més prèmium, en format mostra. Serà una oportunitat per als assistents, ja que podran tastar diferents referències i conèixer les seves singularitats i els processos d’elaboració, a partir de les explicacions que n’aniran fent els elaboradors
mateixos.

La festa continuarà amb un sopar-còctel, amb el qual s’acompanyaran els Clàssics Penedès de propostes gastronòmiques com gambes, pernil ibèric, coca de foie, canelons d’ànec, makis… L’acte estarà acompanyat pel jazz, el blues i el soul del grup Keys of Soul.

La festa, destinada tant a públic general com especialitzat, tindrà un cost de 40 euros per persona. Les entrades poden adquirir-se a la plataforma Time Out.

FER UN COMENTARI