Aquest migdia s’han donat a conèixer el nom dels restaurants de la província de Barcelona que enguany optaran als premis Cartaví. L’acte ha tingut lloc al Vinseum de Vilafranca, en el marc del festival Most.

En total s’hi han presentat vint-i-cinc establiments d’entre els quals el jurat n’ha seleccionat dotze perquè passin a la final i competeixin amb altres restaurants de les altres tres províncies catalanes. D’entre aquesta dotzena hi ha quatre restaurants penedesencs: Il Piccarolo, de Sant Sadurní d’Anoia i El Clos d’En Pep, de Sant Pere de Riudebitlles, en la categoria C; El Cigró d’Or de Vilafranca, en la categoria B; i Cal Ton, de Vilafranca, en la categoria A.

Els Premis Cartaví estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana (AVC) i tenen per objectiu premiar els restaurants catalans que treballen en la promoció i defensa de vins catalans a les seves cartes. En aquest sentit, el president de l’AVC, Valentí Roqueta, ha destacat el paper de la restauració i els seus professionals com a peça clau per divulgar i prescriure els nostres vins i la seva qualitat. En la mateixa línia, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha fet una crida als consumidors demanant que esdevinguin patriotes dels productes locals i de qualitat.

FER UN COMENTARI