Segona entrega de “L’Abans”, amb fotos de Vilanova d’entre 1960 i 1991

0
149

El Teatre Principal de Vilanova acollirà aquest divendres a les 7 de la tarda la presentació del llibre L’Abans: Recull gràfic de Vilanova i la Geltrú (1960 – 1991), que és la continuació de L’Abans publicat l’any passat corresponent al període 1873-1965. Al llarg de 888 pàgines, s’hi reflecteix un període relativament breu però amb significatius canvis socials i polítics que van transformar tots i cadascun dels àmbits de la societat.

Les imatges seleccionades relaten la història més recent i esdevenen un fidel testimoni de com en els anys seixanta Vilanova i la Geltrú començava a fer les seves primeres passes cap a una gran transformació, que es refermaria amb l’arribada de la democràcia amb un Ajuntament sorgit de les primeres eleccions municipals l’any 1979.

El llibre ha estat coordinat per Anna Lleó i Xavier López, i compta amb textos d’Albert Tubau, Sixte Moral, Bienve Moya, Assumpta Baig, Enric Garriga i Josep M. Ràfols, entre altres.

El segon volum de L’Abans de Vilanova (editorial Edadós) ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Arxiu Comarcal del Garraf i de l’Ajuntament. Es ven al preu de 175 euros, Per assistir a la seva presentació, cal inscripció prèvia al tel. 93 815 91 21.

FER UN COMENTARI