Els representants de Mahle i el comitè d’empresa continuen negociant els efectes que provocarà el tancament de la planta a Vilanova. Les dues parts han mantingut una nova reunió a Sitges per valorar la proposta que la direcció va presentar a la plantilla ara fa uns dies. Els assessors dels treballadors han analitzat aquesta proposta i està previst que divendres es produeixi una tercera reunió. Durant la sessió, una delegació de treballadors s’ha manifestat al carrer per exercir pressió sobre la negociació. Ho han fet amb petards, botzines i crits de “Mahle no es tanca”,

El passat 17 de novembre, la direcció de l’empresa va anunciar que el pròxim 28 de gener es donava per acabada la seva activitat a la capital del Garraf, tancant tota la producció de pistons i segments que s’estan fabricant. Una decisió que afecta directament els 343 treballadors de la fàbrica, a més de tots els empleats subcontractats.

Aquest mateix matí, el comitè d’empresa es trobarà amb representants de diversos grups polítics al Parlament de Catalunya i dissabte 4 de desembre, a les 12 del migdia, hi ha convocada una gran manifestació pel centre de Vilanova per mostrar el rebuig general a la comarca contra el tancament de la planta. La convocatòria vol aplegar el major nombre de sindicats, partits polítics i administracions locals possible que donar una resposta contundent a la decisió de la companyia alemanya.

FER UN COMENTARI