Els tres equips penedesencs de Primera Nacional d’hoquei debuten amb victòria

0
1405
CP Calafell

Els tres equips de la vegueria Penedès que juguen a la categoria de plata de l’hoquei estatal van començar el passat cap de setmana la temporada oficial amb sengles victòries. El Cafès Novell CP Vilafranca ho va fer a la pista del CP Rivas madrileny per 4-5, mentre que l’RD Seguros CP Vilanova es va imposar clarament per 4-0 al Jolaseta basc i el CP Calafell Tot l’Any també ho va fer amb contundència per 8-2 al PHC Sant Cugat.

El Vilafranca, a Madrid
Els vilafranquins van començar el partit perdent per 1-0, però abans de la mitja part van empatar mitjançant Lluís Ferrer. A la represa, els locals van sortir en tromba i es van col·locar 3-1, però amb paciència els penedesencs van remuntar i van donar la volta al marcador, amb gols de Marc Vázquez, Ferran March, altre cop Lluís Ferrer i, la sentència, a menys de sis minuts pel final Enric Martí. Poc abans d’acabar, el Rivas va fer el quart.

El Vilanova a la recta final
Sense el lesionat Joan Muntané, el Vilanova, tot i la claredat del marcador, no hi va tenir fàcil. A manca de 4 minuts per acabar el partit encara només guanyava per 1-0, però la recta final va ser demolidora. Van marcar David París (2, de penal i de falta directa), David Aguilar i Nacho Garrido.

Golejada del Calafell
La golejada de la jornada va ser obra del Calafell, que va fer una segona part memorable. Al final del primer temps hi havien arribat amb un ajustat 3-2. Els golejadors van ser Eloi Albesa (3), Ferran Ortoll (2), Sergi Romeu, Ferran Riera i Marc Gumà.