Un film del ribetà Gonzalo G. Undurraga rep una menció a la 10a Mostra del Cinema Social d’Itàlia

0
402
Un moment del rodatge del curt. // AS CINEMA

La 10a edició de la Mostra Internacional del Cinema Social, que se celebra cada any a la ciutat de Vico Equense de Nàpols, a Itàlia, ha reconegut amb una menció el curtmetratge Los pájaros del sur de l’artista ribetà Gonzalo G. Undurraga.

El film, rodat a localitzacions de Sant Pere de Ribes i d’arreu del Garraf i que rep el suport de l’Ajuntament de Ribes i la Diputació de Barcelona, vol sensibilitzar els espectadors sobre els processos migratoris d’Àfrica a Espanya, exposant els perills de creuar el Mediterrani i la lluita per una vida millor.

Los pájaros del sur ha estat produïda per As Cinema i compta amb guió de Tom Reilly. La pel·lícula, protagonitzada per Asha Bah i Justino Mendes, ha estat seleccionada en cinc certàmens cinematogràfics: a Itàlia, Suècia, Eslovàquia, Filipines i Mèxic. A més, es presentarà a altres festivals importants com els de Manhattan Shorts, Sundance, Pana African Film Festival, Slamdance i New York International.

La menció rebuda al festival italià suposa un certificat exclusiu de reconeixement com a curtmetratge seleccionat i a concurs. El festival se celebraria a l’octubre, però possiblement es durà a terme en format online a causa de la crisi de la covid-19.

FER UN COMENTARI