Una destil·leria de Vilanova i la Geltrú guanya la multinacional Puma davant la justícia europea en un litigi per una marca

0
717
El Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) ha donat la raó a l’empresa catalana de begudes alcohòliques Destilerías MG, amb seu a Vilanova i la Geltrú , en un litigi contra la multinacional de roba Puma per haver registrat una marca de beguda sota el nom ‘Mg Puma’. La justícia europea creu que hi un “risc de confusió” entre les dues marques. “El fet que el grup de lletres ‘mg’ estigui present en cadascuna d’aquestes marques és suficient per demostrar l’existència d’una similitud fonètica i gràfica entre les dues”, apunta el TJUE.
Amb aquesta sentència, la justícia europea ratifica la decisió de l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO), que ja va rebutjar l’any 2017 la marca que volia registrar la multinacional, arran de la petició de la companyia catalana, en veure que eren massa semblants i que la identitat dels productes també podia portar a confusió.

Puma, que va sol·licitar registrar la nova marca l’any 2016, va portar la decisió de l’EUIPO a la justícia europea, que ara l’ha ratificada i donat de nou la raó a l’empresa catalana.

FER UN COMENTARI