Caves i llibres s’uniran el cap de setmana de Sant Jordi en una acció impulsada per l’AECAVA

0
594
Imatge del cartell de Sant Jordi als cellers.
El cartell promocional de la iniciativa Sant Jordi als cellers.

El cap de setmana de Sant Jordi, vint-i-sis cellers elaboradors de cava obriran les portes a trenta-un escriptors de renom perquè hi presentin els seus llibres i oferiran també visites a les seves instal·lacions i activitats diverses a l’aire lliure (tastos, maridatges, activitats infantils, etc.). La iniciativa la impulsen conjuntament l’Associació d’Elaboradors de Cava (AECAVA), i quinze editorials.

Entre els autors que formen part del cartell de la iniciativa Sant Jordi als cellers hi ha Eva Baltasar, Jordi Cabré, Najat El Hachmi, Martí Gironell, Jordi Llavina, David Nel·lo, Marta Orriols, Eva Piquer o Vicenç Villatoro. Els cellers del Penedès que participen en aquesta acció són: Rovellats, Capità Vidal, Giró Ribot, Segura Viudas, Freixenet, Blancher, Batllori, Parató, Vins el Cep, CodorníuCovides, U més U, Vilarnau, Cava Guilera, Bolet, Juvé i Camps, Joan Segura, Giró del Gorner, Carol Vallès, Canals Munné, Castell d’Or, Sumarroca, Agustí Torelló Mata i Eudald Massana Noya.

Per a assistir-hi, cal reservar plaça contactant el celler o través del formulari de reserves que apareix a la web www.santjordialscellers.com

FER UN COMENTARI