Eliminem més de 50 tones de plàstic d’un sol ús amb el nou envàs dels plats per emportar

0
337

CONTINGUT PATROCINAT PER AMETLLER ORIGEN

Escrit per Amaya Prat, directora de sostenibilitat i R+D+I d’Ametller Origen

És àmpliament conegut l’impacte ambiental que tenen els plàstics d’un sol ús en el nostre planeta: contaminació, emissions de CO2, alteració dels ecosistemes. És per això que substituir-los i reduir-los és un repte per a tots, tant per a les empreses, com les administracions, les institucions i els consumidors. Des d’Ametller Origen fa temps que fem camí en aquesta direcció i treballem amb l’ecodisseny de molts dels nostres envasos, apostant per materials alternatius i sostenibles com són el residu de canya de sucre i la fusta compostable o bé el cartró de fonts sostenibles i reciclable.

En aquesta línia, i amb l’objectiu de continuar avançant cap a un món més saludable i sostenible, hem fet un pas més en la nostra estratègia de sostenibilitat, substituint el packaging dels plats per emportar i del peix envasat per l’envàs sostenible Halopack. Es tracta d’un nou sistema de packaging reciclable, amb el qual s’elimina un 80% el plàstic d’un sol ús. Aquest nou envàs està elaborat amb cartró reciclat i reciclable, que a més prové de fonts sostenibles, i un film de plàstic que es troba adherit mitjançant un procés de calor per protegir i aïllar correctament l’aliment. En aquest cas, el consumidor el que ha de fer només és separar el cartró i el film de plàstic per dipositar el cartró al contenidor de reciclatge corresponent.

Amb aquest canvi d’envàs eliminarem més de 50 tones de plàstic d’un sol ús a l’any, corresponents a prop de dos milions d’envasos, alhora que reduïm el nostre impacte en el medi ambient, oferint un producte de qualitat amb les màximes garanties i ara més sostenible.

Noves fites sostenibles a curt termini

Compromesos amb l’alimentació saludable i la sostenibilitat i en el marc del moviment Fem
Camí (femcami.org), pròximament també substituirem els envasos de plàstic d’un sol ús en la categoria de carn envasada, concretament per als elaborats carnis, vedella i pollastre.

FER UN COMENTARI