Etiqueta: alimentació
La iniciativa "D'on ve el que mengem? El cost ecosocial de l'alimentació", de la Cooperativa l'Aresta, ha guanyat la dotzena edició del Premi Escola,...
Tot i que hi ha diferents maneres de classificar les carns, la més popular i, que des d’un punt de vista nutricional es fa...
Ametlles, avellanes, nous, nous de macadàmia, nous del Brasil, festucs, anacards, castanyes, pinyons o cacauets. Existeix una llarga llista de fruita seca i, encara...
Sovint hi ha la creença que quan consumim un producte que porta un envàs, el que té més pes a efectes de contribució de...
Els mites al voltant dels ous són molts: hi ha qui diu que sí o sí s’han de guardar a la nevera; altres, en...
L’Enric Rosell i la Montse Ros representen la quarta generació de Ca l’Estevet, un negoci centenari dedicat a l’elaboració artesanal d’embotits. Els seus besavis...
L'Ajuntament de Calafell i l'empresa municipal CEMSSA han decidit substituir el càtering de les 4 escoles bressol del municipi, després que l'Agència de Protecció...
L'Agència de Salut Pública de Catalunya està analitzant quina podria ser la causa de la intoxicació de 51 infants de les quatre escoles bressol...
De polpa ataronjada i pell gruixuda, la carbassa és una verdura típica de tardor, molt apreciada pel seu sabor dolç i la seva versatilitat...
T’has preguntat mai què és un camp d’assaig i com podem aplicar la innovació als camps? Avui et volem explicar un dels projectes d’innovació...
Són una de les primeres fruites de pinyol de les quals podem gaudir i s’ha d’aprofitar perquè la seva temporada és força curta: parlem...
Ametller Origen continua creixent a doble dígit. La companyia ha tancat el 2022 amb una facturació de 453 milions d’euros, cosa que suposa un...
El rave és una planta de la família de les crucíferes, de mida petita, sabor fresc i un pèl picant i de la qual...
Hivern i, especialment, gener i febrer són sinònims de crucíferes, un grup de verdures boníssimes i amb molta versatilitat a la cuina. Bròcoli, bròquil,...
Ara sí que ja queda res per celebrar Nadal: les reunions al voltant d’una taula amb familiars, la il·lusió dels més petits, però, sobretot,...
Escrit per la Dra. Eulàlia Vidal, coordinadora del Consell Assessor de Nutrició i Salut d’Ametller Origen
La pinya, juntament amb altres fruites tropicals i exòtiques,...
CONTINGUT PATROCINAT PER AMETLLER ORIGEN
Un terç dels aliments que es produeixen al món s’acaben malbaratant, la qual cosa suposa la primera causa del canvi...
Escrit per la Dra. Eulàlia Vidal, coordinadora del Consell Assessor de Nutrició i Salut d’Ametller Origen
Sabies que una alimentació desequilibrada pot produir carències de...
Aquest cap de setmana torna el Mercat del Préssec d'Ordal. Durant els matins de tots els caps de setmana de juny, juliol i agost,...
Una incògnita de 70 tones
La preservació de la biodiversitat i la seva riquesa no és una tasca fàcil: vetllar per la continuïtat del paisatge,...