L’Enric Rosell i la Montse Ros representen la quarta generació de Ca l’Estevet, un negoci centenari dedicat a l’elaboració artesanal d’embotits. Els seus besavis van fundar l’obrador que tenen a Ordal l’any 1895 i des d’aleshores han mantingut l’artesania...
La història de la xarcuteria Cal Valls de Vilafranca és la d’una nissaga dedicada plenament a elaborar embotits de forma artesanal i de qualitat. El Salvador Valls, que està al capdavant del negoci familiar, representa la quarta generació d’aquesta...
El restaurant Hotel Fonda Neus, de Sant Sadurní, és un exemple de tradició posada al dia amb més de 90 anys de servei. Amb recorregut des de la seva fundació el 1929, quan la besàvia de l’actual gerent Núria Carbó va...
Estem a punt de tancar un dels anys més complicats que es recorden. El coronavirus, aquest nom llarg i rebuscat que fa nou mesos ens costava recordar i pronunciar i que des de fa temps forma part del nostre...
Situat a un barri tranquil a cinc minuts del centre de Vilafranca podem trobar el restaurant Can Bellés, obert el 2007 pel Fermín Bellés i el seu pare. Can Bellés rep l’herència de Can Marçal, el primer restaurant de...